0

InSerpent penis plug met rubberen slang

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De InSerpent penis plug is een stiekeme slang! Veel urethrale pluggen hebben een opening zodat zij ook tijdens de climax en zelfs bij het plassen gebruikt kunnen worden, maar de InSerpent tilt dit concept naar een nieuw niveau op gebied van creatief spel. Deze plug uit roestvrij staal wordt gekoppeld aan een lange rubberen slang waarmee u zelf kunt bepalen waar secretie terecht komt! Denk aan de mogelijkheden bij bondage of vernedering en dominantie! Stop, zie je het al voor je? Klaar om de InSerpent in jouw winkelmandje te leggen? Dat dachten we al!

Afmetingen: 96 cm totale lengte, Plug met 4 cm inbrengbare lengte, 1 cm inbrengbare diameter, slang is 91,4 lang en heeft een diameter van 1 cm

Materiaal: Roestvrij staal, rubber

Kleur: Grijs met zwarte slang

Disclaimer: Deze producten worden, net zoals met alle producten op de site, geleverd zoals ze zijn. Er wordt geen garantie gegeven, noch impliciet, noch expliciet. Producten worden verkocht als hebbeding, en er wordt geen enkele impliciete of expliciete verklaring gegeven met betrekking tot hun geschiktheid en/of veiligheid voor een bepaalde toepassing. Kopers gebruiken de producten geheel op eigen risico. De fabrikant of verkoper is niet aansprakelijk bij directe, indirecte, incidentele of gevolgschade of bij verlies veroorzaakt door het gebruik of misbruik van de producten. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, schade aan de producten en persoonlijk letsel of schade als gevolg van gebruik of misbruik.

Alternatieven die wij aanraden
-
+