0

Vexing Penis Plug

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Geniet van het stimulerende geluid van de gladde groeven op de Vexing Penis Plug die op de kop van je geslachtsdeel wordt aangebracht. Je kunt de penisplug als je wilt de hele dag dragen.

De plug van het roestvrij stalen seksspeeltje wordt voorzichtig ingebracht in de urinebuis, wat tot een intense en aangename sensatie leidt. De penisplug loopt taps toe en heeft vijf stimulatiegroeven die extra spanning garanderen. De kleine, scharnierende ring zorgt ervoor dat je altijd de juiste pasvorm vindt en maximaal genot aan je sensuele avonturen beleeft. Met de ring kan dit spannende seksspeeltje aan je stijve penis worden bevestigd.

Verhoog de opwinding door de Vexing Penis Plug op te warmen in warm water of juist af te koelen door deze even in de koelkast te leggen. De Vexing Penis Plug is ideaal om erotisch te plagen, laat je nog heerlijker klaarkomen en zit zelfs niet in de weg als je even moet plassen. De sensuele penisplug is eenvoudig met water of toy-cleaner schoon te maken en kan door het krachtige materiaal lang en langdurig worden gebruikt.

Eigenschappen Vexing Penis Plug:
Materiaal: roestvrij staal
Kleur: zilver
Totale lengte: 7,3 cm
Lengte plug: 6 cm
Diameter ring: 3,3 cm

Alternatieven die wij aanraden
-
+