0

Hump Gear - Transparant

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De Hump Gear is de eerste sleeve butt plug ter wereld. Het is inwendig te gebruiken tijdens de penetratie. De Hump Gear is gemaakt van zacht en elastisch Silaskin materiaal en blijft door de vorm goed zitten.

Het heeft een implanteerbare lengte van 15,4 cm en een insteekbare diameter van 6 cm, wat maakt dat het voor bijna iedereen te gebruiken is.

Silaskin is een mengsel van siliconen en TPR dat een onweerstaanbaar zacht en waanzinnig stretchy materiaal is, dat werd ontwikkeld om superieure comfort en duurzaamheid te bieden. De ontvanger geniet van de extra omtrek en lengte zonder enige weerstand te voelen. De interne ribbels geven de eikel extra genot door het gevoel van zachte kussentjes aan de binnenkant. Giet wat glijmiddel op de binnen- en buitenkant voor gebruik.

Het revolutionaire ontwerp en het Silaskin materiaal maakt het product geschikt voor penetratie, maar het product is absoluut geen vervanging voor een condoom!

De Hump Gear is veilig te gebruiken met alle glijmiddelen, en dient na gebruik grondig te worden gewassen met milde zeep en water.

Dit product is niet compatibel met latex. Transparant.

Alternatieven die wij aanraden
-
+