0

Speculums

Sinner - Collins Vaginale Speculum

€ 29,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
3-Prong Anal Speculum

€ 102,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis

Speculums online kopen

Speculums online kopen? Bij EroAvenue!

Vree vrolijk word je van speculums! Heb jij er al eentje in je slaapkamer liggen? Nee? Tijd om dat te veranderen! Sexshop EroAvenue verwent je met de beste deals qua speculums!

Alle details over jouw Speculums

Groot of klein, blauw of groen, bij online sexshop EroAvenue vind je het grootste aanbod goedkope speculums in België. Een gedetailleerde product­pagina zet prijs, afmeting en functies op een rijtje. En tevreden klanten vertellen in hun reviews waarom ze net deze speculums kozen. Zo ontdek je ook jouw ideale match.

Speculums: hoge kwaliteit, lage prijs

Op EroAvenue scoor je supergoeie deals. Of je dan moet inboeten op kwaliteit? Helemaal niet! Alle speculums zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Zo ga je met een gerust hart aan de slag.

Zin gekregen? Bestel je favoriete speculums op werkdagen vóór 23.30 uur, en de volgende dag is hij al van jou. Koop je op weekenddagen vóór 22.30 uur? Ook dán heb je de speculums ’s anderdaags al in handen. Genieten maar!

EroAvenue verleidt je nog met veel meer leuks dan speculums. Wat dacht je van dildo’s, lingerie, bdsm artikelen? Checken, die handel!