0

Oogmaskers

Zwart satijnen oogmasker

€ 5,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Rood satijnen oogmasker

€ 5,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Strict Leather Padded Blindfold

€ 20,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Kunstleren oogmasker

€ 14,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis

Oogmaskers online kopen

Oogmaskers online kopen? Bij EroAvenue!

Vree vrolijk word je van oogmaskers! Heb jij er al eentje in je slaapkamer liggen? Nee? Tijd om dat te veranderen! Sexshop EroAvenue verwent je met de beste deals qua oogmaskers!

Alle details over jouw Oogmaskers

Groot of klein, blauw of groen, bij online sexshop EroAvenue vind je het grootste aanbod goedkope oogmaskers in België. Een gedetailleerde product­pagina zet prijs, afmeting en functies op een rijtje. En tevreden klanten vertellen in hun reviews waarom ze net deze oogmaskers kozen. Zo ontdek je ook jouw ideale match.

Oogmaskers: hoge kwaliteit, lage prijs

Op EroAvenue scoor je supergoeie deals. Of je dan moet inboeten op kwaliteit? Helemaal niet! Alle oogmaskers zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Zo ga je met een gerust hart aan de slag.

Zin gekregen? Bestel je favoriete oogmaskers op werkdagen vóór 23.30 uur, en de volgende dag is hij al van jou. Koop je op weekenddagen vóór 22.30 uur? Ook dán heb je de oogmaskers ’s anderdaags al in handen. Genieten maar!

EroAvenue verleidt je nog met veel meer leuks dan oogmaskers. Wat dacht je van dildo’s, lingerie, bdsm artikelen? Checken, die handel!